Afbeelding

KWC-Kampen wederom succesvol

· leestijd 1 minuut Sport

De jeugdronde van Eibergen

Vandaag stond de jeugdronde van Eibergen op het programma. Op het Clubparcours van RTC de Stofwolk in Eibergen werd er in de verschillende categorieen gestreden om de podiumplekken, punten voor de NK-kwalificatie of persoonlijke doelen.

De 2 KWC/EVA-Optic/Cyclingteam renners die dit jaar voor het eerst deelnemen aan de landelijke wedstrijden; Koen en Jonas hadden zich allebei het doel gesteld om tijdens de wedstrijd bij het peloton te blijven. En het is ze allebei gelukt! Goed gedaan jongens! Koen eindigde in categorie 2 op de 11e plek, Jonas in categorie 4 op de 21e. Leuk om te zien met hoeveel plezier de beide jongens de wedstrijden rijden.

Fleur reed in categorie 2 een hele goede wedstrijd. Tijdens de massasprint kwam ze als 2e over de finish. Een mooie prestatie van Fleur.

In categorie 4 wist Bastiaan tijdens de wedstrijd netjes bij het peloton te blijven. Hij finishte op de 20e plek.

Jelle stond in categorie 5 aan de start. Hij reed de hele wedstrijd in het peloton. Helaas werd de wedstrijd in zijn categorie ingekort en was de communicatie daarover niet helemaal duidelijk waardoor hij de sprint miste. Toch een mooie 16e plaats voor Jelle.

In categorie 7 stonden Olivier en Sven aan de start. Sven finishte als 5e, Olivier kwam als 10e over de finish.

Isa en Mark Groeneveld vertegenwoordigden het KWC/EVA-Optic/Cyclingteam bij de Hel van Netersel. Isa werd daar 14e in categorie 3. Mark behaalde een mooie 3e plek in categorie 7.

Pieter reed vandaag bij de wielerronde van Amstelveen bij de nieuwelingen en eindigde daar op een hele mooie 17e plek.

Afgelopen zaterdag reed Vincent tijdens de Jeugdronde van Gouda bij de nieuwelingen mee. Hij leverde daar een mooie prestatie en finishte op een 25e plaats.

Al met al weer een mooi wielerweekend voor de renners van het KWC/EVA-Optic/Cyclingteam. Goed gewerkt door alle dames en heren! Nu op naar de volgende NK-kwalificatiewedstrijd op ons eigen mooie wielerparcours tijdens de VanDijkBikes jeugdronde van Kampen