KWC-Kampen wederom succesvol

De jeugdronde van Eibergen

Vandaag stond de jeugdronde van Eibergen op het programma. Op het Clubparcours van RTC de Stofwolk in Eibergen werd er in de verschillende categorieen gestreden om de podiumplekken, punten voor de NK-kwalificatie of persoonlijke doelen.

De 2 KWC/EVA-Optic/Cyclingteam renners die dit jaar voor het eerst deelnemen aan de landelijke wedstrijden; Koen en Jonas hadden zich allebei het doel gesteld om tijdens de wedstrijd bij het peloton te blijven. En het is ze allebei gelukt! Goed gedaan jongens! Koen eindigde in categorie 2 op de 11e plek, Jonas in categorie 4 op de 21e. Leuk om te zien met hoeveel plezier de beide jongens de wedstrijden rijden.

Fleur reed in categorie 2 een hele goede wedstrijd. Tijdens de massasprint kwam ze als 2e over de finish. Een mooie prestatie van Fleur.

In categorie 4 wist Bastiaan tijdens de wedstrijd netjes bij het peloton te blijven. Hij finishte op de 20e plek.

Jelle stond in categorie 5 aan de start. Hij reed de hele wedstrijd in het peloton. Helaas werd de wedstrijd in zijn categorie ingekort en was de communicatie daarover niet helemaal duidelijk waardoor hij de sprint miste. Toch een mooie 16e plaats voor Jelle.

In categorie 7 stonden Olivier en Sven aan de start. Sven finishte als 5e, Olivier kwam als 10e over de finish.

Isa en Mark Groeneveld vertegenwoordigden het KWC/EVA-Optic/Cyclingteam bij de Hel van Netersel. Isa werd daar 14e in categorie 3. Mark behaalde een mooie 3e plek in categorie 7.

Pieter reed vandaag bij de wielerronde van Amstelveen bij de nieuwelingen en eindigde daar op een hele mooie 17e plek.

Afgelopen zaterdag reed Vincent tijdens de Jeugdronde van Gouda bij de nieuwelingen mee. Hij leverde daar een mooie prestatie en finishte op een 25e plaats.

Al met al weer een mooi wielerweekend voor de renners van het KWC/EVA-Optic/Cyclingteam. Goed gewerkt door alle dames en heren! Nu op naar de volgende NK-kwalificatiewedstrijd op ons eigen mooie wielerparcours tijdens de VanDijkBikes jeugdronde van Kampen

Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 12 uur geleden
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 12 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 15 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 23 uur geleden
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen gisteren
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen gisteren
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 28 mrt, 06:57
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 27 mrt, 23:23
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57