Afbeelding

Reünie KV DOS Kampen

Algemeen Ingezonden

Reünie KV DOS Kampen

KV DOS Kampen / Veltman bestaat 85 jaar en daarom heeft de jubileumcommissie dit jaar tal van bijzondere activiteiten georganiseerd. Eén van de hoogtepunten van dit jaar moet de reünie worden op 3 september a.s.

KV DOS Kampen, ontstaan vanuit de omnivereniging DOS, is daarom op zoek naar oud-leden. Spelers, die misschien nog wel gekorfbald hebben aan de Broedersingel op het beroemde/beruchte stabiloveld. Spelers, die de overgang naar Sportpark De Maten hebben meegemaakt, waar DOS op vier verschillende plekken werd gehuisvest. Maar uiteraard ook spelers, die na 2000 lid zijn geweest en de huidige accommodatie nog goed kennen.

Of je nu op gravel, gras of kunstgras hebt gekorfbald, het is leuk om samen oude verhalen uit de doos te halen en natuurlijk mogen die verhalen best een beetje aangedikt worden. Dat is één van de leuke dingen op zo’n reünie. Daarnaast zal 3 september bol staan van de korfbalactiviteiten. De hele dag worden er oefenwedstrijden gespeeld tegen stadsgenoot Wit-Blauw en ’s middags wordt het nieuwe shirt van de club gepresenteerd.

Alle reden om aanwezig te zijn en oude team- en clubgenoten te ontmoeten. Voor meer informatie, vragen en aanmeldingen: reunie@kvdoskampen.nl. (Op de foto: uit de oude doos: kampioenschap KV DOS Kampen 1 uit 2005)