Aankondiging koorconcert
Aankondiging koorconcert Foto: Eigen foto

Koorconcert voor voedseltransporten Oekraïne in Bovenkerk Kampen

Algemeen Ingezonden

Op vrijdagavond 14 oktober wordt het tweede koorconcert voor voedseltransporten richting Oekraïne gehouden. Dit keer in de Bovenkerk van Kampen. Het eerste concert -gehouden om 22 september jl. in de Grote Kerk van Dordacht- heeft het mooie bedrag van € 7500,- opgeleverd.  De collecte-opbrengst van 14 oktober is eveneens bestemd voor voedseltransporten richting Oekraïne.

De oorlog in Oekraïne is al ruim een half jaar aan de gang. Het leed is ontzaglijk. De burgers lijden enorm door deze oorlog. Mensen lijden daar honger vanwege voedseltekorten. Wekelijks gaan er voedseltransporten richting Oekraïne. Deze voedseltransporten worden o.a. georganiseerd door Stichting Christian Refugee Relief (Stichting CRR).

Aan deze avond werken mee: Hervormd Mannenkoor IJsselmuiden/Grafhorst o.l.v. Freddy Veldkamp en Jong Gemengd Koor ‘Immanuël’ uit Urk o.l.v. Harm Hoeve. Verder werken mee: Marco den Toom (orgel), Johan Bredewout (vleugel), Arjan & Edith Post (trompet) en Jaap Klootwijk (percussie). De algehele leiding is in handen van Eddy Bilder, burgemeester van de gemeente Zwartewaterland. Tweede Kamerlid voor de SGP, Roelof Bisschop, zal een kort woord spreken.

De toegangsprijs voor deze avond is slechts € 2,- p.p. Kaarten zijn te verkrijgen via https://consolonl.nl/concert/concert-voor-voedseltransporten-oekraine-kampen/. De deuren van de Bovenkerk gaan om 19.30 uur open. De avond begint om 20.00 uur. Kaarten zijn ook aan de kerk verkrijgbaar