Afbeelding
Foto: https://directmap.nl/en/kampen/14637

Gek op je Brein in ‘t Ukien

Algemeen Ingezonden

KAMPEN – De kracht van openheid en verhalen vertellen over stigma. Dit staat centraal bij de volgende thema bijeenkomst van “Gek op je Brein” op donderdag 27 oktober in MFC ’t Ukien.

Het gevoel hebben dat je altijd een stukje van jezelf moet verbergen of het gevoel dat mensen voor jou denken? Negatieve vooroordelen kunnen ingrijpende gevolgen hebben op jezelf en je omgeving. Hoe gaat je omgeving hiermee om en hoe ga je hier zelf mee om? Dit wordt besproken bij de themabijeenkomst “Gezellig – Samen – Zijn”. Tijdens de bijeenkomst is er ruimte om jezelf te zijn, vragen te stellen, je verhaal te delen en te luisteren.

De avond is georganiseerd door mensen die zelf ervaring hebben in de GGZ, in samenwerking met de RIBW en WijZ. Na de start om 18.00 met soep en broodjes worden er twee filmpjes bekeken. De filmpjes gaan over wat praten over stigma je kan brengen en het omdraaien van (zelf)stigma naar het zelfbetekenis geven aan het leven op eigen kracht. Daarna is er ruimte om met elkaar hierover in gesprek te gaan.

Ben je na het lezen geïnteresseerd of heb je vragen? Dan is een bezoek het zeker waard! Voor meer informatie kan je mailen naar gekopjebrein@gmail.com.

Aanmelding is niet nodig, deelname is gratis. Aan de consumptie (niet verplicht) zijn wel kosten verbonden. Een kopje soep samen met een broodje voor €2,50.

Wanneer?

Donderdag 27 oktober, aanvang 18.00 uur. 

Waar?                 

MFC ’t Ukien, Korteweg 4 te Kampen 

Contact?             

gekopjebrein@gmail.com

Afbeelding
StemBand brengt in samenwerking met Marjan Hommes, Nederlandstalige muziek tijdens dinerconcert in de Stadsgehoorzaal Cultuur Ingezonden 17 mei, 09:02
Afbeelding
Musical Legally Blonde van start in de Stadsgehoorzaal (10 foto's) 10 foto's instagram 17 mei, 01:21
Afbeelding
Inleidende zitting: dodelijke steekpartij na ruzie bij bedrijf, sfeer in rechtbank grimmig 112 16 mei, 14:47