Afbeelding
Foto: aangeleverd

Toneelstuk ‘Wat een komedie’ nu toch op de planken

· leestijd 1 minuut Algemeen

IJSSELMUIDEN - Toneelvereniging IJsselmuiden, voorheen RKCJ IJsselmuiden brengen het toneelstuk ”Wat een komedie” op de planken. 

“Het is een komedie in drie bedrijven en het belooft weer een erg gezellige avond te worden. In dit toneelstuk probeert Boer Alfons door middel van een toneelstuk met een vrouw aan te pappen. Maar dit plan wordt al snel doorzien en dit leidt tot allerlei consternatie s en lachwekkende situaties. Deze toneeluitvoeringen worden eens in de twee jaar opgevoerd en staan al ruim 50 jaar garant voor een heerlijk avondje uit, waarbij er volop gelachen kan worden. Op dit moment wordt er wekelijks gerepeteerd bij Wezenberg transport. “Wij zijn familie Wezenberg erg dankbaar dat wij gebruik mogen maken van een repetitieruimte, dat mag ook weer een keer in de krant komen”, aldus de organisatie.

Het toneelstuk wordt opgevoerd in ‘t Danshuus (voormalige Vinkehorst), Burgemeester Van Engelenweg 100 in IJsselmuiden op zaterdag 19 november, vrijdag 25 november en zaterdag 26 november. De avonden beginnen om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. 

De organisatie vertelt: “Bent u nog in het bezit van een oud kaartje deze kan ook geruild worden. De verkoop van de kaartjes start vanaf week 43 op maandag, dinsdag en donderdag tijdens kantooruren verkrijgbaar bij Berg makelaardij, Burgemeester van Engelenweg 52 B in IJsselmuiden. De kaartjes kosten slechts 10,- euro per stuk, inclusief een kop koffie of thee. Het is raadzaam om niet te lang te wachten, want vol is vol.”