Ten Brinke Set-Up DS 1 eenvoudig langs Sleen DS 1.

· leestijd 1 minuut Algemeen Ingezonden

Uitslag: Sleen DS 1 - Ten Brinke Set Up DS 1 | 0 – 4
Afgelopen zaterdag mochten de Set-Up dames afreizen naar Sleen. Sleen DS 1 was voor hun nog een onbekende, maar desalniettemin was de strijdlust aanwezig om de volledige 5 punten mee naar huis te nemen.

Helaas kon Set-Up eigen coach Harald niet mee vanwege een eigen wedstrijd, dus mocht men op pad met Remco en Joffrey. Zij zetten Set-Up aan het begin van de wedstrijd direct op scherp. Service druk houden, passes leveren en de aanval verdelen is wat mee werd gegeven om deze wedstrijd in te gaan.

De eerste set had Set-Up direct een voorsprong te pakken die de hele set niet meer weggegeven werd. De tegenstander kwam gedurende deze set ook nog aan volleyballen toe, waardoor ze nog aardig meekwamen. Wel wist Set-Up deze set de voorsprong te behouden. 20-25.

De tweede set. Set-Up hield Sleen goed onder druk met de serve, waardoor Sleen niet lekker in hun spel kwam. Doordat de Set-Up verdediging op de juiste plekken zat en iedereen scherp was, wist men een ruime voorsprong de set te pakken. 15-25

Twee sets in de broekzak. Het was belangrijk dat Set-Up hun eigen spel bleef spelen en de tegenstander onder druk te houden. Dit lukte ook in de 3e set aardig goed. Men zat lekker in het spel en speelde hun eigen ballen naar de grond van de tegenstander. Wederom weer een grote voorsprong op het telbord. 16-25

0-3 in Set-Up’s voordeel, van winst was Set-Up al zeker. Maar om de volle 5 punten mee te nemen naar IJsselmuiden moest de vierde set nog gewonnen worden. Set-Up werd nog een keer op scherp gezet door beide coaches. Ook deze laatste set moest men focus houden en niet verzwakken. Het enthousiasme erin houden en de druk weer bij Sleen neerleggen. Ook deze set had Set-Up de dames van Sleen onder de duim en wist de thuisploeg, behalve wat felle woorden aan het net, weinig antwoord te geven. Set-Up won de laatste set dan ook met 11-25.

Opnieuw winst voor Ten Brinke Set-Up DS 1. Volgende week staat de uitwedstrijd in Hardenberg tegen het 2e damesteam van Captains***Kangeroe op het programma.