Set-Up IJsselmuiden

5 Punt voor Ten Brinke Set-Up Dames 1.

· leestijd 1 minuut Sport Ingezonden

D.d. 05-02-2022 - Uitslag: Ten Brinke Set Up DS 1 – S.V.M. DS 1 | 4 - 0
Eindelijk, na 11 weken wachten mocht Ten Brinke Set-Up Dames 1 weer een officiële wedstrijd spelen! De afgelopen 3 weken stonden in het teken van voorbereiding om weer op het goede niveau van voor de lockdown te komen. Ondanks dat men tijdens deze voorbereiding niet met het voltallige team hebben kunnen trainen, hadden de dames het volste vertrouwen dat het niveau weer voldoende op peil was om het op te nemen tegen S.V.M. dames 1.

De vorige wedstrijd tegen dit team, op een blauwe maandag, was er een om snel te vergeten, het enige verlies tot nu toe. Daarom was Set-Up extra gebrand op revanche en doordat de coach een mooie analyse op die wedstrijd had gemaakt, wist men wat er gedaan moest worden voor de winst.

Set-Up begon de wedstrijd dan ook vol enthousiasme. Helaas ook met wat wedstrijdspanning, waardoor de thuisploeg gelijk tegen een 8-2 achterstand aankeek. Niet wat men gehoopt had. Gelukkig wist Set-Up dit om te buigen naar een 10-10 gelijke stand middels een goede servicedruk en kon men de setwinst binnen halen. 25-21

De tweede set trok Set-Up deze lijn door. Men speelde eigen spel en liet de tegenstander fouten maken. Set-Up wist waar de ruimte bij S.V.M. lag en kon hier goed gebruik van maken. Een paar mooie doortikballetjes van Dyan, een sterke serviceserie van Iris en een foutloos debuut van Willeke maakte dat de set eenvoudig wonnen werd. 25-13

Uit ervaring wist Set-Up dat men zich niet te rijk mocht rekenen met een 2-0 voorsprong. Er moest ook de derde set scherp beginnen en de tegenstander onder druk zetten. Desondanks liet Set-Up hun spel verslappen en gaf de thuisploeg, S.V.M. de ruimte om terug te komen in de wedstrijd. Gelukkig trok uiteindelijk Set-Up aan het langste eind en won de set met 25-23.

Zou men dan eindelijk een keer 5 punten weten te halen? Dat zou de eerste keer van het seizoen zijn, een mooi begin van 2022. Set-Up begon de set gelijk weer scherp en hield de druk op de tegenstander. Serverend liet men S.V.M. alle hoeken van het veld zien en aanvallend wisten Set-Up de gaatjes goed te vinden. Dit resulteerde in een eindstand van 25-15. Eindelijk 5 punten in de pocket!

Op zaterdag 5 maart spelen we om 16:45u de dérby tegen Reflex dames 2.

Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 11 uur geleden
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 11 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 13 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 21 uur geleden
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 22 uur geleden
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 22 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen gisteren
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 27 mrt, 23:23
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57