Links statenlid Herman Kalter en rechts Arnold Zwakenberg.
Links statenlid Herman Kalter en rechts Arnold Zwakenberg. Foto: aangeleverd

Overijsselse Vrijwilligersprijs 2022 uitgereikt bij HCK

Algemeen

KAMPEN- Maandag 28 november kreeg Arnold Zwakenberg als vrijwilliger van Hockeyclub Kampen de Overijsselse vrijwilligersprijs uitgereikt. Zoals zoveel ouders van sportende kinderen is Arnold als vrijwilliger betrokken bij een vereniging. In zijn geval sport zijn dochter bij de hockeyvereniging.

Hij is daar de voorman van de kluscommissie. Daar gaan uiteraard de nodige uren inzitten, samen met de andere klus-vrijwilligers. Arnold heeft een onderhoudsplan opgesteld wat de leidraad is voor langere tijd. Ook staat hij veel achter de bar als lid van de kantinecommissie en is daardoor ook betrokken bij de nodige feestjes. Eerder dit jaar had Arnold bij HCK al de Beker van Verdienste gekregen, een wisselbeker voor iemand met bijzondere inzet. En nu ontving hij dus de Overijsselse vrijwilligersprijs.

De oorkonde werd uitgereikt door statenlid Herman Kalter en namens Sportservice Kampen was Frank Roosenboom aanwezig. Arnold was onder valse voorwendselen naar de kantine gelokt en werd daar verrast met de oorkonde.