Afbeelding
Foto: Flyer gemaakt in eigen beheer

Passie Concert CRK Voices

Algemeen Ingezonden

Op dinsdag 4 april hopen wij ons traditionele Passie-Concert te houden in De Hoeksteen te IJsselmuiden. Altijd een indrukwekkende avond met liederen rondom het lijden en sterven van Jezus Christus. Liederen rondom het kruis met een doorkijk naar de opstanding en wederkomst. Oude en nieuwe liederen uit het rijke repertoire van CRK Voices, Zo klinken ondermeer “Lenten Meditations” en het overbekende “Via Dolerosa” maar ook nieuwe liederen als “Lamb of God” van Twila Paris en “The Power of the Cross”van Keith Getty en Start Towned.

De diverse programma onderdelen worden door middel van lezingen aan elkaar verbonden en de inhoud van het programma is op schermen te volgen.

Medewerkers zijn Chloë Elsenaar, viool, Jan Lenselink, piano en Ronald IJmker, orgel.

U bent van harte welkom op dinsdagavond 4 april in De Hoeksteen te IJsselmuiden. Aanvang 20.00 uur. De kerk is vanaf 19.30 uur open voor het publiek. Kaarten zijn in de voorverkoop voor slechts € 5,00 per stuk verkrijgbaar via de koorleden of per mail via info@crkvoices.nl. Natuurlijk ook aan de kerk, en deze keer voor dezelfde prijs als in de voorverkoop. Voor meer informatie over CRK Voices, kunt u ook onze website bezoeken, www.crkvoices.nl