Afbeelding
Foto: Rineke de Wit

Samenzangavond met Rineke de Wit in De Hoeksteen

Algemeen Ingezonden

IJSSELMUIDEN – Op vrijdagavond 6 oktober wordt er een Zing Mee!-samenzangavond van de PKN georganiseerd in samenwerking met De Hoeksteen. De avond wordt verzorgd door zangeres/songwriter Rineke de Wit en band. Ze staat bovendien als multi-instrumentalist bekend om haar rijke muzikaliteit en ervaring.

U bent van harte welkom bij deze Zing Mee!-samenzangavond. Samen zingen tot Gods eer, samen luisteren naar de mooie en bekende liederen uit de kerk. Samen met een projectkoor en begeleid door een professionele band zingt Rineke samen met jou prachtige liederen als U zij de glorie, Toekomst vol van hoop en Jezus Overwinnaar. Zing je mee?

De avond en het projectkoor worden (be)geleid door een professionele band met Rineke de Wit (piano, hobo, dirigent), Luca Genta (bas en cello) en Michiel Munneke (percussie en gitaar). In de pauze genieten we van een hapje, een drankje en goede gesprekken. Dat is een Zing Mee Avond, waarin samenzang in de breedte van de kerk centraal staat.

Aanvang 20:00 uur. De zaal gaat open vanaf 19:30 uur. Toegang: volwassenen €14,50 en kinderen €9,50. Tickets en info: www.zingenindekerk.nl/zingmeemetrineke.

De Zing Mee! Avonden zijn een initiatief van Zingen in de Kerk (Protestantse kerk)

Afbeelding
Ouderenzorg IJsselheem met aandacht: Roland over zijn keuze voor ouderengeneeskunde Partnerbijdrages 28 mei, 13:36
Buurten komen samen om hun eigen omgeving met elkaar te vergroenen, goed voor mens en dier!
Groene Loper Kampen deelt plantpakketten uit Partnerbijdrages 28 mei, 13:23
Afbeelding
Gratis donuts eten op Nationale Donutdag Algemeen 28 mei, 12:29