Afbeelding
Foto: aangeleverd

Nieuwe woning voor Stichting Sprank en Op weg met de ander

Algemeen

IJSSELMUIDEN - Stichting Sprank en Op weg met de ander werken samen aan de realisering van een nieuwe woning voor mensen met een verstandelijke beperking in IJsselmuiden. ‘De IJsselhof’ wordt de naam van deze nieuwe locatie in de wijk Oosterholt Noord. Naar verwachting is de bouw eind 2024 afgerond.

De woning wordt straks het nieuwe thuis voor 18 mensen met een verstandelijke beperking. Op de begane grond komen 10 zit/slaapkamers met 1 grote groepsruimtes die op piekmomenten gesplitst kan worden. Op de bovenverdieping komen 8 appartementen en een groepsruimte.
De aspirant-bewoners zijn jongeren die nu nog thuis bij hun ouders wonen in de gemeente Kampen. Overdag gaan bewoners naar een externe dagbesteding.

Open plaatsen
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor bewoners met een VG03-, VG04- en VG06-indicatie. De zorg zal op basis van ZIN (Zorg in Natura) worden geboden. Geïnteresseerden uit de gemeente Kampen kunnen zich bij Sprank aanmelden bij Louïse Velthuis, via mail l.velthuis@stichtingsprank.nl

Werken bij De IJsselhof
Wie geïnteresseerd is in werken bij De IJsselhof kan contact opnemen met Mirte Visser-Cnossen via m.cnossen@stichtingsprank.nl of stuur een berichtje naar 06 – 5181 4633.

Christelijke zorg
De samenwerkende organisaties vinden elkaar in een christelijke identiteit waarin goede zorg voor een betekenisvol leven centraal staat. Meer informatie staat op www.stichtingsprank.nl en www.opwegmetdeander.nl

Afbeelding
Dudok muziekdagen 2024 met 'Naar bed met Bach door Hannes Minnaar (4 foto's) 4 foto's instagram 18 mei, 22:07
Afbeelding
KHC wint met ruime cijfers in aanloop naar beslissend weekend Sport instagram 18 mei, 21:03
Afbeelding
's-Heerenbroek niet doortastend genoeg tegen Zwolsche Boys Sport instagram 18 mei, 20:47

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.