Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

De Kamper kiek op de wîêk van burgemeester Sander de Rouwe

Algemeen

In de Brug kijkt burgemeester Sander de Rouwe wekelijks in fotovorm terug op de afgelopen week.

1). Geen grote beker, wel een grote glimlach. Met de wethouders en onze directie doe ik mee aan een volleybaltoernooi van het personeel in sporthal de Reeve.

2). Op bezoek in Hoorn bij collega burgemeester Jan Nieuwenburg. We bezoeken de historische binnenstad en wisselen ervaringen uit die we tegenkomen in ons ambt. 

3). Kampen haalt met de regio Zwolle opnieuw een flinke subsidie binnen. Het Kabinet kent onze regio een subsidie toe van 30 miljoen euro. Afgelopen woensdag was ik met de regio in Den Haag in Nieuwspoort voor een ontmoeting met Kamerleden en minister Hugo de Jonge. 

4). Met deze “Haagse” middelen zorgen we dat mensen aan het werk kunnen, ook als de arbeidsmarkt een afstand voelt ten opzichte van sommige van onze inwoners. Ik spreek met onze eigen mensen van het Werkcafé aan de Gildestraat hoe we meer mensen aan het werk krijgen.

Afbeelding
Gebedsgenezing en demonen uitdrijven ook aan de orde in Kampen, minister krijgt kamervragen over Tom De Wal en aanhang maar kan niet.. Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:34
Wethouder Boddeus ontvangt de felicitaties en een taart van Hilda Helmhout namens de lokale afdeling van de Fietsersbond.
Fietsersbond feliciteert gemeente Kampen Nieuws Ingezonden 23 mei, 15:21
Kloens biddend tijdens een actie in Sao Paulo
Evangelist Jelthe Kloens uit kampen terug uit Brazilie na 'succesvolle missiereis' met honderden bekeerlingen en wonderen Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:16