Foto: de zaal van Kampenion
Foto: de zaal van Kampenion Foto: © Gerard Wessels

Nog 1 dag voor aanmelden Scholierentafeltennistoernooi

Algemeen Ingezonden

Tafeltennisvereniging Kampenion organiseert op dinsdag 20 februari een Scholierentoernooi. Daarmee wordt een reeds jarenlang bestaande traditie nieuw leven ingeblazen. Het 47e en laatste Scholierentoernooi vond plaats op 28 december 2017. Nu wordt de draad weer opgepakt, en wel in een nieuw jasje.

Leerlingen uit groep 6, 7 en 8 van de basisschool kunnen zich voor dit toernooi aanmelden. Het toernooi begint om 12.30 uur en de deur staat open vanaf 12.00 uur. Om ongeveer 15.30 uur is er een tafeltennisshow, door enkele bekende topspelers uit de 1e divisie van de landelijke competitie. Daarna is de prijsuitreiking. De club heeft tafeltennisbatjes te leen. Kom in sportkleding met zaalsportschoenen (geen zwarte zolen).

Het toernooi wordt georganiseerd in de eigen accommodatie van Kampenion, op Sportpark De Maten. Adres: De Maten 6, in het gebouw van Denge Sport. De deelnemers betalen voor hun inschrijving 5 euro. Voor de winnaars staan er - naast bekers - mooie prijzen te wachten, beschikbaar gesteld door Intertoys Kampen.

Kinderen die mee willen doen, kunnen zich direct aanmelden via het aanmeldformulier op de website Kampenion.nl. Aanmelden kan nog tot vrijdag 16 februari, 23.00 uur.

In 2017 werd de schoolbeker gewonnen door basisschool Het Stroomdal. Welke school wordt de opvolger? En welke jeugdige talentjes treden over een paar jaar in de voetsporen van de toppers van Jong Kampenion 1?

Afbeelding
Dudok muziekdagen 2024 met 'Naar bed met Bach door Hannes Minnaar (4 foto's) 4 foto's instagram 18 mei, 22:07
Afbeelding
KHC wint met ruime cijfers in aanloop naar beslissend weekend Sport instagram 18 mei, 21:03
Afbeelding
's-Heerenbroek niet doortastend genoeg tegen Zwolsche Boys Sport instagram 18 mei, 20:47

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.