Afbeelding
Foto: FOTO: Dick Drost.

Tweede editie de Vrienden van Oranje Live op 9 maart 2024 in de museumhal Wezenberg Transport

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Na een succesvolle eerste editie van de ‘Vrienden van Oranje Live’ in 2015 zou in 2020 de nieuwe editie plaatsvinden, maar door de coronapandemie werd deze uitgesteld. Nu is het dan toch tijd voor editie twee, deze vindt plaats op 9 maart 2024. Wederom wordt de hal van Wezenberg Transport bv. omgebouwd tot een grote feestzaal.

De organisatie vertelt: “Vanaf 19.30 uur zijn de deuren geopend en kan het aanwezige publiek genieten van het muzikale talent dat de gemeente Kampen rijk is. Blaasorkest We bin d’r uut zal de sfeer er alvast inbrengen tijdens het voorprogramma.” Oranje zal tijdens het boordevolle programma samen met verschillende artiesten, diverse herkenbare muziek verzorgen. “Wat dacht je van Feeling Good van Michael Bublé of de prachtige ballad Fix You van Coldplay”, aldus de organisatie. “Speciaal voor dit evenement spelen zij nog veel meer bijzondere arrangementen geschreven door twee jonge talenten en leden van Show- en Drumfanfare Oranje IJsselmuiden.”

Cultureel aanbod

Uniek aan dit muziekevenement is de combinatie van de verschillende lokale artiesten uit Kampen en omgeving. Heidy van den Brink, medeorganisator: “Dit keer hebben we het iets anders aangepakt en ben ik superblij en heel enthousiast over de artiesten die wij hebben kunnen contracteren voor deze editie. Ze zijn vooral bekend als solist of duo, maar nu zoeken ze speciaal voor dit evenement ook de samenwerking op en zingen ze ook buiten hun eigen comfortzone. De band wordt gevormd door afgestudeerde conservatorium studenten en die staan garant voor een fantastische en verassende muzikale invulling”, aldus van den Brink.

Kaartverkoop

Kaarten kopen kan via de online ticketservice die te vinden is op de website www.vriendenvanoranjelive.nl. Er zijn slechts 700 kaarten beschikbaar en op=op.

Datum: Zaterdag 9 maart 2024; Tijden: 20:30 uur, deuren gaan om 19:30 uur open; Locatie: Museumhal Wezenberg Transport bv. Spoorstraat 26, IJsselmuiden; Kosten: entreeticket € 12,50 excl. servicekosten.

Website en kaartverkoop: www.vriendenvanoranjelive.nl of like us @Facebook.com en @Instagram/vriendenvanoranjelive