Afbeelding
Foto: foto Fred Sollie

Innovatief event in gemeentehuis

Algemeen

KAMPEN – Stichting Building for Good en Gemeente Kampen hebben de krachten gebundeld om tijdens de Week van de Circulaire Economie het event ‘Circulaire Bouw’ te organiseren. Dit evenement vindt op woensdag 13 maart plaats in het gemeentehuis en heeft als doel om duurzaamheid en innovatie binnen de bouw- en agrarische sector te stimuleren.

De ‘Circulaire Bouw’ bijeenkomst belicht de gezamenlijke inzet van zowel de stichting als de gemeente voor het bevorderen van circulaire economieprincipes. Door een brug te slaan tussen de bouw- en agrarische sector, streeft het event ernaar om duurzame ontwikkeling en samenwerking te versnellen. Telers, verwerkers en toepassers staan hier samen.

De dag zal worden gevuld met presentaties, workshops en netwerkmogelijkheden, waarbij toonaangevende experts en professionals uit beide sectoren hun inzichten en ervaringen delen. Deelnemers krijgen de kans om te leren over de nieuwste innovaties, praktische toepassingen van circulaire principes en de impact van duurzaamheid op de toekomst van de bouw.

Over Stichting Building for Good
Stichting Building for Good zet zich in voor het bevorderen van duurzame bouwpraktijken en het ondersteunen van projecten die bijdragen aan een circulaire economie. Door samenwerking en kennisdeling streeft de stichting ernaar een positieve impact te maken op de bouwsector en daarbuiten. Met haar complete Keten is het mogelijk een sluitende businesscase te maken!

Voor meer informatie over het ‘Circulaire Bouw’ event en voor aanmelden: www.buildingforgood.nl/events/gemeentekampen.