De weggeefschuur zoekt vrijwilligers.
De weggeefschuur zoekt vrijwilligers. Foto: Stock.

Weggeefschuur Kampen zoekt vrijwilligers voor NL Doet en voor daarna

Algemeen

KAMPEN - Stichting Weggeefschuur Kampen e.o. in IJsselmuiden organiseert een activiteit voor NL Doet dit jaar dat plaatsvindt op 15 en 16 maart. De stichting zoekt vrijwilligers die willen helpen het schoolplein toonbaar en mooi te maken. Dit door middel van het plaatsen van plantenbakken en deze ook direct te beplanten. De planten en bomen gaan gesnoeid worden, zodat er een mooi geheel ontstaat op het plein.

De Weggeefschuur is voor iedereen bereikbaar. Of men de Weggeefschuur bezoekt uit milieuoverwegingen of omdat het even niet anders is. Ook is de stichting er voor mensen die hun thuisland hebben moeten ontvluchten. In de winkel worden kleding, schoenen, accessoires, textiel, speelgoed, kleine huisraad e.d. aangeboden.

De Weggeefschuur is op zoek naar vrijwilligers. Mensen die de handen uit de mouwen willen steken en iets willen betekenen voor hun medemens. Vrijwilliger zijn bij de Weggeefschuur is je inzetten voor de mensen om je heen. Wil je niet meedoen met NL Doet, maar wel vrijwilliger bij ons worden? Of wil je spullen komen brengen? Kijk dan op de website.

Op dit moment zijn er nog twee plaatsen beschikbaar voor de activiteit. “Wil je meehelpen met deze klus of vrijwilliger worden?” Reageren kan via secretaris@weggeefschuurkampen.nl of via 06-27537773.

Afbeelding
Dudok muziekdagen 2024 met 'Naar bed met Bach door Hannes Minnaar (4 foto's) 4 foto's instagram 18 mei, 22:07
Afbeelding
KHC wint met ruime cijfers in aanloop naar beslissend weekend Sport instagram 18 mei, 21:03
Afbeelding
's-Heerenbroek niet doortastend genoeg tegen Zwolsche Boys Sport instagram 18 mei, 20:47