Afbeelding
Lionsclub Kampen

DECEMBERACTIE LIONSCLUB KAMPEN VOOR “ONZE” VOEDSELBANK

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Heeft u ze ook nog liggen? Een zakje, doosje of blikje met al die gespaarde Douwe Egberts Wwaardepunten? Ze liggen er misschien al jaren, maar u heeft er nog niks mee gedaan. Lionsclub Kampen start eind november met een inzamelactie voor de Voedselbank Kampen en kan uw punten goed gebruiken!

Het zijn moeilijke tijden voor de voedselbank. Momenteel zijn er in de gemeente Kampen zo’n 180 gezinnen afhankelijk van de voedselbank. Onder deze gezinnen verspreidt de voedselbank wekelijks pakketten met voedselproducten, die merendeels door producenten en distributeurs van levensmiddelen beschikbaar zijn gesteld. Tegenwoordig De laatste jaren zijn bedrijven steeds minder bereid de voedselbank producten te schenken.

Een product waar de voedselbanken in heel het land om zitten te springen is koffie, dit is een product met een lange houdbaarheid en wordt daarom nauwelijks aan voedselbanken gedoneerd. Lionsclub Kampen schiet de voedselbank Kampen daarom te hulp met het inzamelen van Douwe Egberts Waardepunten. De door u ingeleverde Waardepunten zullen worden verzilverd voor pakken koffie, die worden gedoneerd aan “onze” Voedselbank.

Het is een landelijke Lions actie die door Douwe Egberts wordt gesteund door onder meer alle donaties met 15% te verhogen.

Geef uw D.E.-Waardepunten nog meer waarde en stel deze ter beschikking aan onze voedselbank! De Waarde punten kunt u vinden op alle koffieproducten van Douwe Egberts en op de pakjes Pickwick Thee.

Uw Waardepunten, bij voorkeur gebundeld en geteld, kunt u gedurende de periode van 23 november t/m 9 januari inleveren op de volgende adressen:

Kampen:

HEMA, Oudestraat 33-37

DA Bolwerk, Oudestraat 80

Terre des Hommes, Oudestraat 151

StadsWinkel, Oudestraat 116

Jumbo, Dr. Damstraat 15

Jumbo, Penningkruid 25

Jumbo, Industrieweg 12

CoopCompact, H. van Viandenstraat 12

Albert Heijn, Meeuwenweg 19

Albert Heijn van Mierlo, Lovinkstraat 20

IJsselmuiden:

Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten, Burgemeester van Engelenweg 47

Plus, Drostenstraat 19

Boni, Goudplevier 105

Wilsum:

Café IJsselzicht, Dorpsweg 50-A

Zalk:

Restaurant de Oase, Kerkplein 3

Ook is het mogelijk om de waardepunten op te sturen, dit kan naar het volgende adres: DE actie Lionsclub Kampen, p/a Burgemeester van Engelenweg 47, 8271AL IJsselmuiden