Afbeelding
Lionsclub Kampen

500.000 punten geteld, op naar de 1.000.000!

· leestijd 1 minuut Algemeen

Kampen- De Douwe Egberts punten actie van de Lionsclub Kampen gaat goed! Inmiddels zijn er al ruim 500.000 punten geteld en komen er nog steeds punten binnen. Deze actie is een initiatief van Lions Nederland in samenwerking met Douwe Egberts. De verzamelde punten worden omgezet in pakken koffie en worden beschikbaar gesteld voor de voedselbanken. De Lionsclub Kampen heeft besloten aan deze actie mee te doen en is dus druk aan het verzamelen voor de voedselbank Kampen. Per 500 punten wordt er 1 pak koffie beschikbaar gesteld, dat betekent dat er al ruim 1.000 pakken koffie bij elkaar gespaard zijn!

We zijn op de goede weg, maar hopen er zeker nog meer uit te kunnen halen. Heeft u uw oude punten al opgezocht en ingeleverd? Nog niet? Zoek ze eens op en als u er al jaren niks meer mee doet, schenk ze dan aan de voedselbank, zo kunt u op een eenvoudige manier een steentje bijdragen voor de gezinnen die het moeilijk hebben. Uw punten kunt u t/m 9 januari 2016 inleveren bij de onderstaande winkels of opsturen naar: DE-actie Lionsclub Kampen, p/a Burgemeester van Engelenweg 47, 8271AL IJsselmuiden.

Kampen:

HEMA, Oudestraat 33-37

DA Bolwerk, Oudestraat 80

Terre des Hommes, Oudestraat 151

StadsWinkel, Oudestraat 116

Jumbo, Dr. Damstraat 15

Jumbo, Penningkruid 25

Jumbo, Industrieweg 12

CoopCompact, H. van Viandenstraat 12

Albert Heijn, Meeuwenweg 19

Albert Heijn van Mierlo, Lovinkstraat 20

IJsselmuiden:

Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten, Burgemeester van Engelenweg 47

Plus, Drostenstraat 19

Boni, Goudplevier 105

Wilsum:

Café IJsselzicht, Dorpsweg 50-A

Zalk:

Restaurant de Oase, Kerkplein 3

Wist u dat u ook uw digitale punten in kunt leveren? De procedure daarvoor is als volgt. Bel gratis naar Douwe Egberts 0800-0221121, hier kunt u vragen om een waardebon. Uw digitale account wordt dan leeg geschreven en de waardebon thuisgestuurd. Deze kunt u dan alsnog inleveren.

Namens de Lionsclub Kampen, danken wij u voor alle donaties die er tot nu toe gedaan zijn.