Afbeelding

The U2 Tribute speelt in ’t Ukien

Algemeen

KAMPEN - De Kamper band ‘The U2 Tribute’ speelt zaterdag 6 februari in ’t Ukien. De deuren gaan open om 21.00 uur. Kaarten kosten 7 euro in de voorverkoop (via www.ukien.nl of bij Blue Music en De Fantast) en 12,50 aan de deur.

De organisatie: “Zoals de naam al zegt, is de band een tribute aan de legendarische band uit Dublin. Zanger Herman van Delft, gitarist Hans Bruggeman, bassist Jimmy Kooyman en drummer Martijn Rieck delen een passie voor muziek en een voorliefde voor U2. Samen weten zij een bijna perfecte kopie van deze band neer te zetten. The U2 Tribute is de meest ervaren U2-Tributeband van Europa. Al meer dan 15 jaar levert deze band absolute topkwaliteit als het gaat om de muziek en de show van U2.”


The U2 Tribute laat in een twee uur durende show zien wat de band uit Ierland in ruim 30 jaar heeft voortgebracht. Van nummers als ‘Sunday Bloody Sunday’ en ‘Where The Streets Have No Name’ tot ‘One’ en ‘Beautiful Day’. Dit alles beïnvloed door het specifieke gitaargeluid van The Edge, de indringende vocals van Bono en de stuwende ritmesectie van Adam en Larry. The U2 Tribute staat garant voor een unieke beleving van het U2-gevoel.
“Met hun spectaculaire shows weten ze door heen Nederland feesttenten, zalen en podia op hun kop te zetten. De show van zaterdag zal omlijst worden met een speciale lichtshow.”

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 17 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 23 uur geleden