Afbeelding

Losse kaartverkoop Stadsgehoorzaal voortvarend van start

Algemeen

KAMPEN - Afgelopen zaterdag begon om klokslag 10 uur de losse kaartverkoop voor het theaterseizoen 16/17 in de Stadsgehoorzaal. Er stond bij aanvang een rij bezoekers bij de kassa maar die loste snel op. Veel mensen kozen ervoor hun kaartjes online te bestellen. Er zijn op de eerste dag van de losse verkoop 25 procent meer kaarten verkocht dan vorig jaar.

Directeur Jelle Wouda is blij met het resultaat. Hij boekte voor komend seizoen meer voorstellingen dan voorgaande jaren en hij is verheugd dat dat door het publiek wordt gewaardeerd. Ook de abonnementenverkoop verloopt voorspoedig. In de voorverkoop werden meer abonnementen verkocht dan vorig seizoen in het totaal.

Van alle voorstellingen is de show van Plien & Bianca favoriet. Deze voorstelling is inmiddels toe aan de laatste kaarten. Ook Ali B is populair en voor de Britse productie The Simon & Garfunkel Story is eveneens veel belangstelling.

Het programmaboekje voor het theaterseizoen 16/17 is op te halen bij de Stadsgehoorzaal, Quintus, het Gemeentehuis, de Stadskazerne, het Stedelijk Museum en Boekhandel Bos. Kaarten zijn te reserveren bij de kassa aan de Burgwal of online via www.stadsgehoorzaalkampen.nl

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.