Afbeelding

Volop muziek tijdens extra editie bandjesavond kampen

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Nee, de klok hoeft niet te worden verzet, maar toch vindt er op zaterdag 2 juli een editie plaats van de bandjesavond. De extra editie is ontstaan om bands die op het Kamper Kadefeest opgetreden hebben te bedanken. Ruim negen café’s doen mee. Zie het programma hieronder. De bands beginnen allen rond 21.30 uur te spelen.

Eetcafé De Bastaard – Robin & Dick

Robin Abma en Dick Ketting spelen al 25 jaar samen en zijn een graag gezien duo bij Eetcafé de Bastaard. Hun repertoire varieert van fijne ballads tot het stevige rockwerk. Robin en Dick staan bekend om hun bijzondere en verrassende covers. Songs zoals je ze nog nooit gehoord heb.

Club Fatih – DJ

Bij Club Fatih draait een dj. Meer is hier nog niet over bekend.

Cafe Eigenwijs – Wesley Wolters

De 21-jarige in Zwolle geboren én getogen Wesley Wolters wordt gezien als een aanstormend talent. Hij zingt sinds 2011, hiervoor deed hij dit louter voor de lol op feestjes en bruiloften. Hij houdt ervan mensen te vermaken en is dus een geboren artiest

’t Kroegje - Cousin Hatfield

Cousin Hatfield is een band van vijf jonge muzikanten die samen een grote passie hebben voor de oude Amerikaanse muziek uit de zuiderlijke staten.

Cafe De Lantaarn – Jac Ruiten

Als solo artiest is Jac Ruiten een begrip in Kampen. Voor een lange periode speelde hij echter in diverse coverbands waaronder het geroemde Second Edition. Ook vormde hij jarenlang een gewaardeerd duo met Martin Brand. Gevormd door zijn klassieke opleiding en met een breed repertoire in zijn rugzak is geen feest Jac te gek. Van Nederlandse meezingers tot klassieke rocksongs, Jac Ruiten legt overal zijn passie in.

Cafe ’t Ponton – Ginfish

Akoestisch Duo Ginfish voelt zich overal thuis. Met een prettige mix van herkenbare covers van sixties tot nu zorgen zij overal voor de juiste sfeer, van relaxed op een receptie tot voluit in het café of op het podium.

De Stadsherberg – Pascalle de Vries ‘Oldies Act’

Muziek is Pascalle haar passie. Als kind hield ze zich al bezig met muziek van rond de jaren 50. Ze laat zich inspireren door Bill Haley, Patsy Cline, Frank Sinatra, Dean Martin en vele anderen.

Restaurant De Vier Jaargetijden – Kim and The Reckless Beats

Energieke Rock 'n Rollband uit Kampen. Vorige week nog gezien op Full Color. Stampende Rock 'n Roll, swingende Rhythm and Blues en alles wat daar tussen (of buiten) ligt. Van Elvis tot The Black Keys, van The Beatles tot Amy Winehouse. Met energie en spelplezier gespeeld. De band bestaat uit Erik Bottenberg, Nick de Vries, Wijnand Flier en zangeres Kim Winters.

Restaurant d’Olde Vismark – Neverich

Deze band uit IJsselmuiden is een graag geziene band in de omgeving van Kampen. Onder de slogan ‘Its Only Rock ’n Roll’ spelen de vier heren alles als het maar swingt.