Afbeelding

Speel-O-Theek toont rijkdom aan speelgoed tijdens de Dag vol Rijkdom

Algemeen

Op zaterdag 8 oktober houdt de Speel-O-Theek 't Hobbelpaard in Kampen open huis van 13.00 - 16.00 uur.

De Speel-O-Theek leent speelgoed uit zoals een bibliotheek boeken uitleent. Er wordt een breed scala aan speelgoed aangeboden geschikt voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Een groot voordeel van speelgoed lenen bij de Speel-O-Theek is dat het niet nodig is alles zelf nieuw aan te schaffen.

Men kan door het lenen van speelgoed zien waar het kind vaak, graag en geboeid mee speelt. Hiermee kunnen miskopen worden vermeden. Ook is het prettig als een kind regelmatig de beschikking heeft over ander, nog te ontdekken speelgoed. Het prikkelt de fantasie en er gaat weer een nieuwe wereld voor het kind open. Vaak is speelgoed ook gewoon duur.

De Speel-O-Theek biedt de mogelijkheid aan elk kind om met elk soort speelgoed te spelen, zelfs als aanschaffen niet tot de mogelijkheden behoort. Op 8 oktober is iedereen welkom tijdens de Dag vol Rijkdom in wijkcentrum Reyersdam, (Reijersdijk 2 te Kampen) om te kijken wat de Speel-O-Theek voor uw kinderen, kleinkinderen of oppaskinderen kan betekenen.

Afbeelding
Gebedsgenezing en demonen uitdrijven ook aan de orde in Kampen, minister krijgt kamervragen over Tom De Wal en aanhang maar kan niet.. Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:34
Wethouder Boddeus ontvangt de felicitaties en een taart van Hilda Helmhout namens de lokale afdeling van de Fietsersbond.
Fietsersbond feliciteert gemeente Kampen Nieuws Ingezonden 23 mei, 15:21
Kloens biddend tijdens een actie in Sao Paulo
Evangelist Jelthe Kloens uit kampen terug uit Brazilie na 'succesvolle missiereis' met honderden bekeerlingen en wonderen Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:16