Kennismakingsmiddag Projectkoor ARMO
Kennismakingsmiddag Projectkoor ARMO brugmedia.nl

Kennismakingsmiddag Projectkoor ARMO

· leestijd 1 minuut Algemeen

Het lijkt nog ver weg, maar in de vredesweek van 2017 vindt in Kampen een bijzonder benefietconcert plaats. Het Projectkoor ARMO hoopt dan het Armeens Oratorium ten gehore brengen. Ben jij zanger/zangeres en wil je deelnemen aan dit bijzondere project? Kom dan op zaterdag 12 november naar de kennismakingsmiddag bij Quintus.

Toen pianodocente Hetty Floors voor de allereerste keer het Armeens Oratorium hoorde, maakten de indringende klanken iets bij haar los. “Ik stond notabene te strijken maar werd zo geraakt! Ik wist direct: daar wil ik ooit iets mee gaan doen.” Nu – jaren later – is het zover. In de vredesweek van 2017 wil Hetty Floors samen met zangdocente Ellen Schwantje het Armeens Oratorium vertolken in een benefietconcert voor de stichting Musicians without Borders. “Dit stuk, met een prachtige en weemoedige sfeer, symboliseert voor ons alle verdriet en ellende die voortkomt uit oorlogen. Musicians without Borders gebruikt muziek om verschillen te overbruggen, gemeenschappen te versterken en de wonden van de oorlog te genezen. Dit benefietconcert sluit hier naadloos op aan. Wij zoeken mensen die met hun zangstem willen bijdragen. We gaan het oratorium instuderen met een projectkoor, solisten en een orkest. Enige zangervaring is wel gewenst.’

Repetities

Iedereen die mee wil zingen of meer wil weten, is van harte welkom tijdens de kennismakingsmiddag op 12 november van 14.00 tot 15.30 uur in Quintus aan de Vloeddijk 38. Alvast handig om te weten: de repetities zijn op 18 zaterdagen van januari t/m mei en in september. De uitvoering vindt plaats tijdens de Vredesweek op 23 september 2017.

Afbeelding