OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Nanda Rave

Knallend het nieuwe jaar in met back to the 80’s in ’t Ukien

Algemeen

KAMPEN - Terug van jaren weggeweest heeft ’t Ukien weer een heus oud en nieuw feest. "Dit jaar gaan wij om klokslag 01.00 uur back to the 80’s. Samen met de Blizzard rock band gaan we de beste rock hits van die tijd langs. Daarna is het de taak van de DJ’s om de meest funky Disco hits te draaien."

Blizzard neemt het publiek mee in een muzikale tijdreis met muziek van Van Halen, Bon Jovi, Extreme, Iron Maiden en Guns & Roses. Blizzard is een Kamper band bestaande uit topmuzikanten die zich hebben gewaagd aan de klassiekers uit een gouden tijd.

"Voor en na de band zullen dj’s de beste Disco hits uit de jaren’70 en ‘80 gaan draaien. Denk hierbij aan nummers als Dancing Machine van The Jackson five of You Should be Dancing van de Bee Gees. Maar ook de muziek van Madonna, Michael Jackson, The Supremes en Spargo zullen niet ontbreken. Om het helemaal retro te maken zullen de hits van Vinyl platen worden gedraaid."

"Deze oud en nieuw belooft een knallend feest te worden, waarbij twee muzikale uitersten met elkaar de strijd aan zullen gaan om er een knallend nieuw jaar van te maken. Tickets zijn in de voorverkoop voor 5 euro verkrijgbaar bij Blue Music, De Fantast en online via de website van ’t Ukien. Op de avond zelf kost een kaartje aan de deur 10 euro. Meer informatie: www.ukien.nl.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.