De band Komatsu.
De band Komatsu. Aangelerverd.

Komatsu & The Fuel in ‘t Ukien

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Op 18 februari staan Komatsu en The Fuel in ’t Ukien in Kampen. De zaal is vanaf 20.30 uur geopend. Tickets zijn in de voorverkoop voor 5 euro verkrijgbaar bij Blue Music, De Fantast en online via de website van ’t Ukien. Op de avond zelf kost een kaartje aan de deur 8 euro. Meer informatie: www.ukien.nl.

De organisatie: "Waar Komatsu zich volgens de organisatie richt op de stevige rock met een mix van Sludge, stoner rock en metal, maakt The Fuel muziek die als brandstof kan dienen voor de verbeelding: Een flinke dosis heavy, met blues en soul geïnjecteerde rock."

Komatsu

Komatsu is een rock band uit Eindhoven, hun muziek is een mix van sludge, stoner rock en matal. De leden van Kamatsu speelden al in verschillende bands voordat ze in 2010 samen de Band Komatsu vormden. Deze mix van muziekgenres is nog steeds terug te horen in hun muziek. 
In 2011 hebben ze hun eerste EP uitgebracht. Waarna ze zich vooral hebben gefocust op het schrijven van nieuwe nummers en live optredens. In 2013 is hun eerste album “Manu Armata” dan echt een feit. In de internationale pers worden ze vergeleken met bands als Queens of the Stone Age, Mastodon en Karma to Burn. In 2016 hebben ze hun tweede album uitgebracht.

The Fuel

The Fuel is van mening dat het luisteren naar muziek ze in staat stelt om terug te reizen naar die plaatsen in hun geheugen waar ze het meest naar verlangen. "Het herinnert ons aan de beste tijden van ons leven tot nu toe, omdat de beste tijd nog moet komen. Muziek is als het ware de fuel voor onze verbeelding en we zijn vastbesloten om muziek te maken die als brandstof kan dienen voor jou verbeelding”. The Fuel brengt een dosis van Heavy, bluesy, soul geïnjecteerde rock. De organisatie: "Ze hebben een eigentijdse sound met een vintage gevoel, eerlijk gebracht en recht voor zijn raap."