Afbeelding

Vrijwilligers Full Color Festival genomineerd voor Overijsselse Vrijwilligersprijs

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Dit jaar wordt op initiatief van de Provincie Overijssel voor de vijftiende keer de Overijsselse vrijwilligersprijs uitgereikt. De vrijwilligers van het Full Color Festival zijn dit jaar voorgedragen voor de prijs en genomineerd. Het harde inspirerende werk van de vrijwilligers wordt dus zeer gewaardeerd.

Het Full Color Festival(onder de vlag van Welzijn Kampen) wordt dit jaar voor de 22e keer georganiseerd ism Scouting Hanzeluiden, Kinderboerderij Cantecleer, Quintus Kampen, Cultureel Podium ‘t Ukien en vele andere organisaties.

Het Full Color Festival is een evenement waar alle culturen en smaken samenkomen. Het festival had allang niet meer bestaan zonder een grote groep vrijwilligers die zich al jaren inzetten voor het evenement. De vrijwilligers van het festival zijn de motor van het evenement in de voorbereiding en op de dagen zelf. Jaarlijks zijn zo’n 150 vrijwilligers van de diverse organisaties en inwoners betrokken.

"Het Full Color Festival is onder de vlag van Welzijn Kampen een echt verbindingsfestival geworden voor en door iedereen. Dat gevoel brengen we dus ook echt over. Dat vind ik mooi om te zien. Wat ons betreft is de nominatie dik verdiend en ben ik trots op de club", aldus Lammert Bastiaan van Welzijn Kampen.

"De vrijwilligers maken kans op de juryprijs of de publieksprijs. Vanaf 1 juni kan er gestemd worden op het Full Color Festival via www.ovp2017.nl dus ik roep jullie alvast op stem stem stem en zegt t voort",vervolgt Bastiaan. Op 30 juni is er een feestelijke uitreiking in het Provinciehuis.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.