Nu in de Stadskazerne: GRAFFISHH prikkelt de verbeelding en de autoriteiten

Algemeen

KAMPEN - Kunst op onverwachte plekken. Soms legaal, soms illegaal. Kunstenaar Theo Tjeerd Ploegstra heeft al menig voorbijganger verrast met zijn prikkelende kunst.

Een valluik op de Stadsbrug, een muizenholletje in een betonnen muur. De kunst prikkelt de verbeelding, maar soms ook de autoriteiten die hem een nacht in de cel zetten, omdat hij een betonnen blok omtoverde in een dobbelsteen. Nu wil hij het legaal doen en probeert hij met zijn bedrijf GRAFFISHH street-art te verkopen aan bedrijven. Tijdens de Hanzedagen exposeert hij met drie andere kunstenaars in de Stadskazerne.

Tijdens de 'Urban' pop-up expositie in Café Paatje in de Stadskazerne exposeren naast theo ook de kunstenaars Gwen Mustamu, Hedi Ploegstra en Henk Jans. De kunstenaars zijn divers qua disciplines. Fotografie, graffiti, impressionistische schilderkunst, grafisch/drukkunst, pentekeningen en krijttekeningen.

Openingstijden

Donderdag 15 juni van 9.00 tot 17.30 uur, Vrijdag 16 en zaterdag 17 juni van 11.00 en 20.00 uur, Zondag 18 juni van 13.00 tot 17.00 uur.

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 12 uur geleden