Afbeelding
WebNeo

Lijsttrekkers lanceren lokale StemWijzer gemeente Kampen

Algemeen

KAMPEN - De lijsttrekkers van de 9 partijen die op 21 maart aan de gemeenteraadsverkiezingen deelnemen hebben woensdagavond 14 februari in de raadszaal van het gemeentehuis de stemwijzer van de gemeente Kampen ingevuld. De stemwijzer is samengesteld door ProDemos en vanaf 14 februari te bereiken via www.kampen.stemwijzer.nl.

De politieke partijen in de gemeente Kampen hebben vorig jaar gezamenlijk besloten dat bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 gebruik kan worden gemaakt van een kieswijzer. De keuze is daarbij op de StemWijzer van ProDemos gevallen.

Met de stemwijzer kunnen inwoners ontdekken welke lokale politieke partij het dichtst bij zijn of haar politieke voorkeur ligt en welke partijen de nummers 2 en 3 zijn. De stemwijzer bestaat uit stellingen over verschillende thema’s. Het is volgens de gemeente Kampen een handig hulpmiddel voor wie nog niet zeker weet op welke partij op 21 maart gestemd moet worden. Binnenkort verschijnt ook de eigen stemwijzer van BrugMedia op www.brugnieuws.nl.

Geert Leurink en Gertjan van der Weerd.
Gratis voorstelling in Stadsgehoorzaal Kampen: Artiesten eren slachtoffers nationaalsocialisme met muzikale presentatie Algemeen gisteren
Johannes van der Stouwe en Johan van der Kolk zetten hun handtekening onder de samenwerking.
Brugmedia neemt Nieuwsbode en Zwartsluizer Reclameblad over Algemeen 30 apr, 20:00
Afbeelding
Organisaties, meld je aan voor de vrijwilligersmarkt Algemeen 30 apr, 16:34