(archieffoto)
(archieffoto) Tennekes.

Live Life gaat vandaag van start: kom de deelnemers uitzwaaien

Algemeen

KAMPEN - Gebrul van motoren en vrolijk lachende gezichten. De Oudestraat is om 10.00 uur weer het decor voor de start van Live Life. Een feestelijk begin waarbij de deelnemers jaarlijks uitgezwaaid worden. Komt u ook zwaaien?

Dat kan vanaf 10.00 uur, dan vertrekt de groep vanaf de Nieuwe Markt langs de Burgwal, de Oudestraat, Koornmarkt, De La Sablonièrekade, IJsseldijk, Kamperstraatweg en Europa Allee.

Verwelkomen kan ook rond 15.45 uur als de groep weer aan komt op de Nieuwe Markt. De route loopt dan langs de Flevoweg, Ebbingestraat, Broederweg, Burgwal, tot de Nieuwe Markt.

De Mooiste Dag is een motortoertocht voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap uit Kampen en omgeving. De organisatie vertelt: "Ontspannen achterop de motor of in een zijspan op weg naar een fantastische dag in de vrije natuur. Wat in 1996 begon als een kleinschalig evenement is inmiddels uitgegroeid tot een groots, professioneel en succesvol evenement. In totaal zijn maar liefst circa 750 mensen betrokken bij De Mooiste Dag."

Ieder jaar komen 250 enthousiaste motorrijders vanuit het hele land naar Kampen. En dat levert een prachtig plaatje op van ronkende motoren, stoere motorrijders en vele gehandicapten die met plezier achterop de motor stappen. Ook het bedrijfsleven en tal van organisaties in Kampen en omgeving dragen hieraan bij. Zonder de steun van vele lokale en regionale sponsoren zou De Mooiste Dag niet mogelijk zijn.