Afbeelding

Kunstmiddag bij Quintus

Algemeen

KAMPEN – Quintus organiseert op zaterdag 8 september de eerste maandelijkse Kunstmiddag van het nieuwe cursusseizoen. Op het programma staan vier fijne workshops: Zet je brein in beweging, Creative Bookmaking, oud papier in een fantastisch jasje, Grenzeloos Handletteren en Bezing de stad in een chanson.

De muziekworkshop ‘Zet je brein in beweging’ (14.00-15.00 uur) is gebaseerd op de vrolijke RGM-methode van de Amerikaanse jazzdrummer Ronnie Gardiner. De oefeningen op muziek verbeteren je denksnelheid, geheugen, concentratievermogen, energie en spierkracht. Bij Creative Bookmaking (14.00-16.00 uur) maken deelnemers van oud papier een nieuw, eigen gebonden boekje die ze kunnen vullen met fantasierijke voorstellingen. Grenzeloos is het thema van de quote die je bij de workshop Handletteren (14.00-15.30 uur) op landkaartpapier verwerkt tot een eigen kunstwerk. Tot slot maak je bij de workshop ‘Bezing je stad in een chanson’ (14.00-15.30 uur) aan de hand van dit muziekgenre een denkbeeldige rondleiding door de stad.

Kosten voor deelname aan de workshops tijdens Kunstmiddagen - elke 2e zaterdag van de maand! - zijn altijd €7,50 p.p. Bij enkele workshops betaal je €2,50 materiaalkosten. Inschrijven kan via www.quintuskampen.nl of meld je voor aanvang even bij de infobalie en vraag of er nog plek is! Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie aan de Vloeddijk 38 is telefonisch bereikbaar via 038-3371200.

Afbeelding
24 verenigingen uit Kampen op pad voor Grote Clubactie Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Expositie van prints van werken van Van Gogh Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester en wethouders laten regionale stem horen tijdens 'Laat ons niet in de St(r)eek' - evenement Algemeen 18 uur geleden