Afbeelding

Viswedstrijd in Kamper stadspark

Algemeen

KAMPEN - Onder de titel 'Vissen is voor iedereen' houden de Kamper Hengelaars Vereniging KHV en hengelaarsvereniging Ons Vermaak dinsdagavond 24 juli een viswedstrijd in het stadspark van Kampen.

Deelname aan de wedstrijd is gratis. Jeugd tot 16 jaar vissen van 19.00 tot 20.00 uur (kinderen onder de 10 jaar onder begeleiding van een volwassene). Volwassenen vissen van 19.00 tot 21.00 uur. Het gaat om het aantal vissen en er wordt gevist met één hengel. Opgeven kan t/m 22 juli door een email te sturen naar vissenisvooriedereen@gmail.com.

Kamper Hengelaars Vereniging

De Kamper Hengelaars Vereniging (KHV) bestaat al bijna 85 jaar en vist wedstrijden in competitieverband. De vereniging start het seizoen eind maart en stopt in oktober. Elke zaterdagmorgen wordt een water bevist en wie over het hele seizoen het beste gevist heeft mag zich koningsvisser noemen.

Hengelaarsvereniging Ons Vermaak

Hengelaarsvereniging Ons Vermaak heeft visrecht in veel wateren rondom Kampen waar zij de visstand beheert. Om daar te mogen vissen moet je lid zijn van de vereniging.