Afbeelding

Alzheimer Trefpunt over 'Wat is dementie?'

Algemeen

KAMPEN - Het Alzheimer Trefpunt houdt maandag 3 september in Kampen een avond over het thema ‘Wat is dementie?’ Het dementiesyndroom kent verschillende vormen en fases. Welke vormen zijn er en wat gebeurt er in de hersenen? Wat zijn de symptomen en welke behandelingen zijn er mogelijk met en zonder medicijnen? Maria Bootsma, specialist ouderengeneeskunde en werkzaam in verpleeghuizen van IJsselheem, zal hierover uitleg geven.

De avond wordt gehouden in restaurant Ma Greet aan de Burgwal 45 in Kampen in Woonzorgcentrum Margaretha. De inloop is vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur. De entree en koffie/thee zijn gratis. Er is een collectebus voor vrijwillige bijdragen voor de organisatie van deze avonden.

Voor meer informatie: Stichting Alzheimer Trefpunt Kampen/Zwartewaterland, tel. (038)  469 15 00.

Afbeelding
Gebedsgenezing en demonen uitdrijven ook aan de orde in Kampen, minister krijgt kamervragen over Tom De Wal en aanhang maar kan niet.. Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:34
Wethouder Boddeus ontvangt de felicitaties en een taart van Hilda Helmhout namens de lokale afdeling van de Fietsersbond.
Fietsersbond feliciteert gemeente Kampen Nieuws Ingezonden 23 mei, 15:21
Kloens biddend tijdens een actie in Sao Paulo
Evangelist Jelthe Kloens uit kampen terug uit Brazilie na 'succesvolle missiereis' met honderden bekeerlingen en wonderen Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:16