Afbeelding

Boekpresentatie met aanbiddingsconcert in de Rank

Algemeen

De Rank organiseert op donderdagavond 13 september een boekpresentatie met aanbiddingsconcert. Tanneke Dorgelo gaat spreken over het thema van haar nieuwe dagboek ‘Leven aan zijn hart’ en Julian Goedhart zal de aanbidding leiden. Iedereen is van harte welkom.

Nieuw dagboek
Leven aan zijn hart is het tiende boek dat Tanneke Dorgelo uit IJsselmuiden geschreven heeft. Het is een 365-dagen dagboek voor vrouwen en wordt uitgegeven door uitgeverij Ark Media. De 365 overdenkingen gaan over thema’s als intimiteit met God, overgave aan Hem, stralen voor God en Hem aanbidden. Het dagboek nodigt uit om verder te groeien in liefde voor en verlangen naar de Here Jezus.

Aanbiddingsconcert
Julian Goedhart leidt deze avond de aanbidding. Als aanbiddingsleider zingt hij op diverse plekken in het land, zoals op New Wine en andere conferenties. Daarnaast organiseert hij regelmatig aanbiddingsavonden met ‘Worship Collective’. Zijn missie is om aanbidding te leiden op plekken waar mensen honger hebben naar meer van Gods Geest.

Programma avond
De avond vindt plaats in de Rank aan de Oudestraat 17 in Kampen. Om 19.30 uur begint de avond en het duurt tot 21.30 uur, inloop is vanaf 19.15 uur. De toegang is gratis, wel graag vooraf aanmelden via rankkampen@solcon.nl.