Afbeelding

Festival Club Teatro; de parade aan de Burgwal

Algemeen

KAMPEN - De Stadsgehoorzaal heeft in samenwerking met Vuur en Vlam Produkties een nieuw theaterfestival georganiseerd. Het festival draagt de naam Club Teatro en biedt een speelplek aan gerenommeerde gezelschappen en nieuwe makers uit de regio.

Club Teatro is 3 keer te bezoeken dit seizoen. Het is een indoor festival met veel kleine voorstellingen op allerlei mooie en bijzondere plekken in het theater. Dans, toneel, performance, straattheater en muziek. Tijdens elke editie ziet de bezoeker vijf verschillende voorstellingen en is er een feest met DJ na afloop.

Op 10 november is BLUSH te zien, drie excentrieke multi-talenten bekend om hun hedendaagse stukken. Rechtstreeks uit Engeland is singer songwriter Rachel Croft te horen en er is straattheater van Buro rococo. Voor de nieuwe dansvoorstelling van Vuur en Vlam Produkties wordt een uitstapje buiten het gebouw gemaakt. Deze voorstelling wordt gedanst in de gang van de Broederkerk. Jonge makers van Artez spelen deze voorstelling waarin projectie centraal staat.

BLUSH bestaat uit Paul Boereboom, Boris Schreurs en Bobby Snijder. Drie excentrieke multitalenten bekend om hun hedendaagse stukken. In hun dynamische voorstellingen tonen de kunstenaars zowel hun mannelijke als vrouwelijke kant. BLUSH verlegt grenzen en nodigt het publiek uit om buiten de gebaande paden te denken. De wereld van BLUSH is volgens de organisatie ‘een wereld vol intrigerende dubbelzinnigheden’.

Het festival kost 10 euro per kaartje en de inloop is vanaf 19.30 uur. Kaarten zijn te reserveren op www.stadsgehoorzaalkampen.nl

 

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 2 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 14 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 15 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 23 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57