Afbeelding

Café Eigenwijs leukste voetbalkroeg van Overijssel

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Café Eigenwijs uit Kampen is de leukste voetbalkroeg van de provincie Overijssel. Dat heeft het publiek bepaald in de FOX Sports-verkiezing ‘De Leukste Voetbalkroeg van Nederland 2018/2019’. Naast de eervolle titel wint Café Eigenwijs een masterclass pubfood van Sligro. 

Sinds oktober is er via www.leukstevoetbalkroeg.nl ruim 12.500 keer gestemd op horeca met een officiële licentie van FOX Sports Zakelijk. De drie provinciewinnaars met de meeste stemmen maken kans op de landelijke titel en krijgen daarvoor een mystery visit van de vakjury. De jury bestaat dit jaar uit FOX Sports-presentator Aletha Leidelmeijer, Lars van Velsum (FC Afkicken) en vertegenwoordigers van partner Sligro en Koninklijke Horeca Nederland.

Uitreiking in ‘De Eretribune’

De landelijke winnaar wordt op zaterdag 1 december live in het FOX Sports-programma ‘De Eretribune’ bekendgemaakt. De winnaar ontvangt dan uit handen van Koert Westerman de officiële ‘Leukste Voetbalkroeg 2018/2019 Kampioensschaal’, een FOX Sports Zakelijk-licentie voor een jaar en namens Sligro, partner van de verkiezing, een jaar gratis bitterballen en een ZiN Membership, waarmee de horeca-ondernemer in 2019 trainingen en evenementen kan bijwonen.Horecagelegenheden zijn een populaire plek om live voetbal te kijken in Nederland. Per Eredivisiespeelronde kijken er gemiddeld 284.000 fans in de cafés met een FOX Sports Zakelijk-licentie. Vorig seizoen kroonde Café D’n Bel uit het Brabantse Bladel zich tot ‘De Leukste Voetbalkroeg van Nederland’.

Over FOX Sports

FOX Sports is de thuisbasis van het Nederlandse voetbal met naast alle Eredivisiewedstrijden en play-offs ook de Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Tweede Divisie en de edivisie. Iedere speelronde brengen de FOX Sports-presentatoren samen met het aansprekende analistenpanel het Nederlandse voetbalspektakel haarfijn in beeld. Op FOX Sports International zijn de Bundesliga en diverse Europese bekercompetities te zien, net als internationaal toptennis en grote Amerikaanse sportcompetities als MLB, NFL en NHL.

Over Sligro

Horecagroothandel Sligro is partner van ‘De Leukste Voetbalkroeg van Nederland 2018/2019’-verkiezing. Met het introduceren van pubfood helpt Sligro kroegeigenaren de sfeer én de omzet voor, tijdens en na een live wedstrijd op FOX Sports te vergroten.