Afbeelding

Toneelgroep Deltaruiters brengt Gevulde Snoeshaan

Algemeen

IJSSELMUIDEN - De toneelgroep van De Deltaruiters speelt vrijdag 18 en zaterdag 19 januari een klucht in de Stadsgehoorzaal in Kampen. Dit jaar wordt De Gevulde Snoeshaan gespeeld, geschreven door Mart Moors. Net als voorgaande jaren belooft het volgens de organisatie weer een spektakel te worden.

De organisatie vertelt: “ Het gebouw waarin nu restaurant de Gevulde Snoeshaan is gevestigd, was vroeger een snackbar. Dat brengt voor Therese de Kroon, de nieuwe eigenaresse, veel problemen met zich mee. Zij doet er alles aan om van de Gevulde Snoeshaan een stijlvol chique restaurant te maken.”

Brutaal personeel

“Maar met lui en brutaal personeel, problemen in de organisatie, de meest bizarre gasten en een chronisch gebrek aan toiletpapier is dat geen makkelijke opgave. Al met al problemen genoeg die de meest absurde situaties veroorzaken in deze geweldige klucht, met een waterval aan grappen waaronder het publiek bedolven wordt. Kaarten kopen en plaatsen bespreken kan vanaf maandag 14 januari, tussen 10.00 en 16.00 uur aan de kassa van de Stadsgehoorzaal in Kampen.

Reserveren

De plaatsen kosten 12,50 euro per stuk. Gratis telefonisch reserveren kan door te bellen met De Stadsgehoorzaal op telefoonnummer (038) 331 73 73.