Afbeelding
Tennekes

Kick Off Shrek de musical vanavond in de Stadsgehoorzaal (5 foto's)

Algemeen

Maandagavond 4 februari 2019 zijn de repetities van de nieuwe musicalproductie van de Stadsgehoorzaal Shrek officieel van start gegaan. De castleden, het kinderesemble en het orkest kwamen samen om deze kick off te vieren.

De Stadsgehoorzaal presenteert in samenwerking met Vuur & Vlam Produkties de sprookjesachtige musical Shrek. Na het succes van Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Movie2Musical, On Stage, The Wiz en Footloose komt de Stadsgehoorzaal met deze nieuwe musicalproductie.
Voor zowel de musicals Joseph en Footloose ontving de Stadsgehoorzaal meerdere Amateur Musical Awards. De komende maanden wordt er hard gewerkt door ruim 50 castleden uit Kampen en omgeving om weer een spectaculaire voorstelling neer te zetten.

Shrek de Musical brengt de geliefde personages uit de Dreamworks animatiefilm tot leven in een hilarische, spectaculaire en soms vertederende voorstelling, waarin de sprookjeswereld op zijn kop gezet wordt. De regie is in handen van Mark van Haasteren, hij regisseerde o.a. De Gelaarsde Kat en de Sprookjessprokkelaar van musicals Efteling theaterproducties. Shrek de Musical is te zien van 6, 7, 8 en 10 juni a.s. in de Stadsgehoorzaal Kampen.
Reserveren kan via www.stadsgehoorzaalkampen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding