Afbeelding

Groot verkiezingsdebat in Stadkamer Zwolle: Uitzending live online van Zwolle-Kampen tot Vechtdal

Algemeen

KAMPEN - Op vrijdagavond 15 maart is er een groot verkiezingsdebat in Zwolle, georganiseerd door Kampen Online en RTV Focus in samenwerking met Vechtdal Leeft TV. Aan de hand van stellingen gaan de kandidaten voor provinciale Staten, voornamelijk uit de regio Zwolle, met elkaar in de discussie. BrugMedia is mediapartner van het debat.

Allerlei thema’s zullen aan de orde komen, zoals de energietransitie, wonen, landbouw en natuur. Ook Lelystad Airport komt aan bod. Het debat is live en online te volgen via de websites van de organiserende omroepen en vindt plaats in de Stadkamer Zwolle aan de Zeven Alleetjes 1.

De aftrap is om 19.30 uur tot 21.00 uur en voor de muzikale omlijsting wordt gezorgd door Dirk van Coevorden. De presentatie is in handen van Martin van der Hooft en Harry Hol. Uit Kampen treden onder andere Kyra Selles (D66), Wim Duitman (CDA) en ChristenUnielijsttrekker Renate van de Velde in de ring. Regien Courtz VVD en Hans Nooter (PvdA) zijn de Zwollenaren en Dalfsen is vertegenwoordigd via Simon Zandvliet (SP). Iedereen, en speciaal de kiezers en belangstellenden uit de regio, is welkom om het debat bij te wonen en te genieten van een spraakmakende politieke avond.

Live het debat volgen? Kijk op:

https://kampen.online

http://www.rtvfocuszwolle.nl/