Afbeelding
Richard Tennekes

IJOV Fietstocht en Wandeltocht op zaterdag 29 juni

· leestijd 1 minuut Algemeen

IJSSELMUIDEN - Op zaterdag 29 juni gaat de IJOV voor de zesde maal een fietstocht organiseren. Deelname aan de fietstocht bedraagt voor IJOV leden € 2,50 en niet-leden betalen € 5,- per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie/thee en diverse versnaperingen onderweg. Er is weer een route van 25 kilometer en 45 kilometer. Nieuw is de IJOV Wandeltocht van 12 km en na afloop is er een BBQ.

De fietstocht start vanaf het terrein voor Sporthal De Oosterholthoeve. Deelnemers kunnen starten tussen 13.00 en 13.30 uur en de tocht zal, inclusief pauzes, ongeveer 4 uur duren. Voor aanvang van de fietstocht wordt de route uitgedeeld.

Actie Fietsmaatje
Bent u alléén en twijfelt u nog om mee te fietsen? IJOV start dit jaar met Actie Fietsmaatje. Wij vinden het jammer dat mensen om die reden niet mee fietsen en we gaan bij de start groepjes maken van mensen die alléén zijn zodat het fietsen leuker wordt. “We weten natuurlijk niet hoeveel mensen hierop afkomen maar we gaan het gewoon proberen. Als mensen bij de start aangeven dat ze voor de Actie Fietsmaatje komen gaan we ons best doen” aldus Harold Kip van IJOV.

Wandeltocht

Op zaterdag 29 juni organiseert IJOV voor de eerste keer een wandeltocht. De startlocatie is op de parkeerplaats van Natuurmonumenten aan de Zalkerveerweg in Westenholte (nabij De Vreugdenhoeve. (let op de Oranje IJOV Beach vlaggen). Starttijd is tussen 13.00 en 13.30 uur en deelname bedraagt voor IJOV leden € 2,50 en niet-leden betalen € 5,- per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie/thee en diverse versnaperingen onderweg. De lengte van de wandeltocht is circa 12 kilometer.

Opgeven en BBQ

U kunt zich opgeven tot 27 juni via emailadres info@ijov.nl maar u kunt ook een briefje in de bus doen bij de IJOV voorzitter Harold Kip, Veenstraat 25, 8271 VP in IJsselmuiden. Graag even aangeven met hoeveel personen u wilt fietsen of wandelen. Opgeven is niet verplicht maar wel prettig i.v.m. de catering onderweg. Na afloop van de Fietstocht en de Wandeltocht wordt er een gezellige barbecue gehouden. Opgeven is hier echter wel verplicht. Leden betalen voor deze barbecue 10,- p.p. en niet leden 15,- p.p. inclusief drinken. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.