Kleedjesmarkt Het Onderdijks
Kleedjesmarkt Het Onderdijks Joost Lemette

Kleedjesmarkt in Het Onderdijks

Algemeen

KAMPEN – De inmiddels traditionele kleedjesmarkt in Het Onderdijks vindt zaterdag 29 juni weer plaats. Kinderen bieden daar hun overtollige speelgoed kleding en andere nuttige spullen aan.

Deze kleedjesmarkt staat altijd garant voor mooie nog zeer bruikbare spullen die voor een habbekrats van eigenaar kunnen wisselen. Iedereen is welkom, maar alleen kinderen woonachtig in Het Onderdijks mogen een kleedje neerleggen.

Wat jaren geleden begon als een straatinitiatief van een aantal buurvrouwen is uitgegroeid tot een evenement waar kinderen hun spullen het hele jaar voor opsparen en reikhalzend naar uitkijken. En niet alleen de kinderen. Steeds meer ouders zien de kans schoon om er een 'IJsselmuiden in het klein' van te maken. Kleding, huisraad, garagespullen, alles is er inmiddels te vinden. De kleedjesmarkt vindt plaats in Het Hart oftewel het gebied tussen de beide basisscholen aan de Bouwkamp.

Tip van de organisatie: Kom op de fiets. Vanaf de Europa-Allee via de fietstunnel rechtdoor de wijk in en bij de basisschool het Stroomdal linksaf. Vanaf de Molenbrug na de brug eerste weg rechts (Terp), T-splitsing rechts (Kreekrug), fietspad linksaf en dan alsmaar rechtdoor.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.