Afbeelding

Open lesweken bij Quintus

Algemeen

KAMPEN/IJSSELMUIDEN – Quintus start het nieuwe cursusseizoen met open lesweken. Van 9 tot en met 28 september kunnen er gratis en vrijblijvend diverse cursussen worden bijgewoond in het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 in Kampen en het Kulturhus in IJsselmuiden.

Op maandag 9 september is er van 13.00 tot 16.30 uur voor 50 plussers een programma met muzikale optredens, workshops en een rondleiding langs de cursistenexpositie. Ook kunnen mensen zich laten informeren over muziek- en zanglessen, ensembles, 50+ bands of de verschillende cursussen dans, (muziek)theater, keramiek, beeldhouwen, tekenen, schilderen, glas-in-lood, glasfusion, edelsmeden, en fotografie.

In de weken tot en met 28 september zijn de open lesweken voor alle leeftijden. Voor muziek- of zangles moet je je even aanmelden via (038) 337 12 00. Wie een repetitie van een band, orkest, ensemble of koor wil bijwonen, een kijkje wil nemen bij de lessen dans, theater & musical, kunst & ambacht of één van de werkplaatsen, kan gewoon binnenlopen. Dagen en tijden van cursussen zijn te vinden op www.quintuskampen.nl.

Publieksprijs cursistenexpositie

Op woensdag 25 september wordt om 16.00 uur de publieksprijswinnaar van de cursistenexpositie 2019 bekend gemaakt. Belangstellenden zijn daarbij welkom. Deze tentoonstelling met werk van cursisten keramiek, glas, tekenen en schilderen is gratis te bezichtigen tot 1 oktober tijdens de openingstijden van Quintus.

Afbeelding
Artiesten eren slachtoffers nationaalsocialisme met muzikale presentatie (3 foto's) 3 foto's instagram 5 mei, 00:25
Afbeelding
Dodenherdenking IJsselmuiden 2024 (4 foto's) 4 foto's instagram 4 mei, 23:10
www.vegk.nl
Aandacht voor 'Bevrijding' op bevrijdingsdag bij de Volle Evangelie Gemeente Kampen Algemeen Ingezonden 4 mei, 22:25