Dj Julian, Dj Mattie en Dj Vincent auf der Haar.
Dj Julian, Dj Mattie en Dj Vincent auf der Haar. Foto: Aangeleverd.

Ouderwets dansen op grootste hits uit 90’s en 00’s in ‘t Ukien

· leestijd 1 minuut Cultuur

KAMPEN - Een ouderwets dansfeestje met DJ’s Julian, Mattie en Vincent auf der Haar op zaterdag 11 juni. Even helemaal terug naar de jaren ‘90 en ‘00 in ‘t Ukien. De organisatie vertelt: “Je kekste nineties outfit (de crop top en plateauzool zijn gelukkig helemaal terug van weg geweest) helemaal losgaan op de hits van Shakira, Gigi d’Agostino, The Backstreet Boys en vele anderen.”

Voor een goed feestje is niet per se een liveband nodig, vindt de organisatie, en dat bewijzen DJ’s Julian, Mattie en Vincent auf der Haar. Zij nemen de bezoekers mee terug in de tijd: stap in rond 2010 en reis mee naar de prille 90s. Van Alors On Danse naar U Can’t Touch This, zogezegd.
DJ Julian trapt de avond om 20:00 af en wordt rond 22:00 opgevolgd door DJ Mattie. Die draait de grootste populaire knallers uit de 00s. Als afsluiter staat DJ Vincent auf der Haar op het podium. Vincent is naast DJ ook producer en heeft kilometers ervaring in het feestcircuit. “Dat komt mooi uit, want een feestje wordt het zeker. Heel Kampen hoopt dat het er na drie keer verplaatst te zijn door corona nu toch eindelijk echt van mag komen: een hele avond dansen in ’t Ukien. Dus stof je favo hits af, check of je alle hits nog klakkeloos meegalmt en wees erbij op 11 juni.”

Tickets

Tickets voor de 90’s en 00’s Party kosten €7,50 per stuk en zijn verkrijgbaar via www.ukien.nl en Blue Music. Ook leuk: mensen die meewerken aan het Full Color Festival op 17 en 18 juni in Het Groene Hart van Kampen mogen deze avond gratis naar binnen. Voor meer informatie over de gratis entree voor Full Color medewerkers kan er gemaild worden naar Anne Louise Sikkema via al.sikkema@wijz.nu.

Meer programma in ’t Ukien:
25 mei – Spelletjesavond door Jolien en Stephen (gratis)
28 mei – TOP2000 Live met popquiz door Geert Bloupot (€15,- laatste tickets)
5 juni – Zondagsrust met akoestische livemuziek (gratis)
10 juni – Solo, een avond voor alleenstaande mensen (gratis)
17 & 18 juni – Full Color Festival Kampen
26 juni – De Grote Kamper Popquiz (€35,- per team)

Anne Louise