Chr. Kamper Mannenkoor D.E.V. in actie
Chr. Kamper Mannenkoor D.E.V. in actie Foto: © Frits Felix

Oranjeconcert D.E.V.

Cultuur Ingezonden

Op donderdag 27 april (Koningsdag) zal het Christelijk Kamper Mannenkoor D.E.V. o.l.v. haar dirigent Gerwin van der Plaats weer een Oranjeconcert verzorgen in de historische Bovenkerk te Kampen.

Het Oranjeconcert is een begrip in Kampen en ver daar buiten. Een traditie die een rijke geschiedenis kent. Het koor heeft in de afgelopen periode veel nieuwe, vooral ook jongere leden mogen verwelkomen. Daarnaast wordt er gewerkt aan verbreding van het repertoire. Leden en dirigent zien uit naar een bijzonder concert op Koningsdag.

Bijzondere medewerking wordt dit jaar verleend door Jaap Klootwijk, slagwerk en Silvia Maessen op de contrabas. Verder zal Marco den Toom weer plaats nemen op de orgelbank van het fraaie Hinsz-orgel. Deze 3 musici zullen daarnaast in combinatie met Gerwin van der Plaats op een tweede orgel een aantal soli ten gehore brengen die doen denken aan de tijd dat oud-dirigent Klaas Jan Mulder concerteerde met ‘zijn’ KaJeM-formatie.

Het concert vindt plaats in de Bovenkerk te Kampen en de aanvang is 20.00 uur. De kerk is vanaf 19.30 uur geopend. Kaarten á 10,00 euro zijn verkrijgbaar op de avond van het concert aan de kerk of via de website van het koor www.devkampen.nl. Daarnaast zijn kaarten voor leden van de KOV voor €8 verkrijgbaar voorafgaand aan het concert in de kerk.  

Afbeelding
Musical Legally Blonde van start in de Stadsgehoorzaal (10 foto's) 10 foto's instagram 19 uur geleden
Afbeelding
Inleidende zitting: dodelijke steekpartij na ruzie bij bedrijf, sfeer in rechtbank grimmig 112 16 mei, 14:47
Afbeelding
Ondertekening koopovereenkomst kavel Genuakade tussen Broshuis en de gemeente Kampen (6 foto's) 6 foto's instagram 16 mei, 13:59

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.