Prachtig Paasconcert Lucas Kramer in Dorpskerk IJsselmuiden

Cultuur Ingezonden

www.zingenindekerk.nl/lucaskramer
Op 15 maart is Lucas Kramer - bekend van onder andere Nederland Zingt met muzikanten en koor in de Dorpskerk te IJsselmuiden met een Passie-Paasconcert. Het thema van het concert is ‘Samen zingend naar Pasen’. We volgen samen al zingend en luisterend het muzikale verhaal van het lijden, het sterven en de opstanding van Jezus.

Een afwisselend programma waarin momenten zullen zijn van verstilling, maar waarbij er ook ruimte is voor uitbundige samenzang waar dankbaarheid overheerst.

“Het is prachtig om juist rondom Pasen concerten te mogen geven,” vertelt Lucas. “Er is zoveel prachtige muziek geschreven rondom de passie- en paastijd!”

U kunt luisteren naar het prachtige ‘O Hoofd vol bloed en wonden’ en Via Dolorosa’. Maar ook zingen we samen ‘Op die heuvel daarginds’ en ‘U zij de glorie’.
Welkom op 15 maart in de Dorpskerk te IJsselmuiden. Aanvang 20:00 uur. zingenindekerk.nl/lucaskramer


Afbeelding
Gebedsgenezing en demonen uitdrijven ook aan de orde in Kampen, minister krijgt kamervragen over Tom De Wal en aanhang maar kan niet.. Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:34
Wethouder Boddeus ontvangt de felicitaties en een taart van Hilda Helmhout namens de lokale afdeling van de Fietsersbond.
Fietsersbond feliciteert gemeente Kampen Nieuws Ingezonden 23 mei, 15:21
Kloens biddend tijdens een actie in Sao Paulo
Evangelist Jelthe Kloens uit kampen terug uit Brazilie na 'succesvolle missiereis' met honderden bekeerlingen en wonderen Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:16