Afbeelding
Jan Plender

Kamper Koggezangers terug in rustig vaarwater

Cultuur

Kamper Koggezangers terug in rustig vaarwater

Bijna 3 jaar geleden namen de accordeonisten Hans Sparreboom en Ab Kok – na het koor vanaf de oprichting in 1996 begeleid hebben - afscheid van De Kamper Koggezangers. Na onder meer het vertrek van de dirigente Joke van Tent en de beide heren kreeg het koor te maken met veel tegenwind. Hierdoor nam het ledental de afgelopen jaren af. Het koor is echter naarstig blijven zoeken naar een oplossing om het tij te keren en die werd gevonden. De twee oud-accordeonisten werd gevraagd het koor weer ‘als vanouds’ te begeleiden. De twee heren reageerden gelukkig positief op deze vraag. Vanaf maandag 24 april zitten zij, samen met de oudgedienden drummer Evert van Dijk, bassist Dick Wonnink, accordeoniste Heleen Booy en onder leiding van dirigente Hélène Vijver, weer voor het koor.
Oud-leden hebben een uitnodiging ontvangen om de komende repetities bij te wonen. Ze kunnen dan op zaterdag 17 juni meezingen bij de optredens tijdens de Hanzedagen 2017. Geen oud-lid van het koor en toch lijkt het u leuk om dan ook mee te zingen of om gewoon eens te komen kijken?
Dat kan! Kom naar de repetities op maandagavond. We zingen van 19.30 – 21.30 uur in De Taveerne op de Koggewerf.
De Kamper Koggezangers zijn weer terug in rustig vaarwater en daar willen we, misschien wel samen met u, nog vele jaren ten volle van genieten.