Nieuwe klimmuur De Fontein
Nieuwe klimmuur De Fontein De Fontein

Klusdag en open dag De Fontein

Ingezonden Ingezonden

Ondanks het onstuimige weer heeft basisschool De Fontein een mooie klusdag achter de rug. Afgelopen zaterdag hebben een aantal ouders en kinderen geklust en schoongemaakt in en om de school. Later volgt een open dag met onthulling van het nieuwe logo.

Voor de school staan nu drie bankjes, zodat voorbijgangers, ouders en kinderen hier even gezellig op kunnen zitten. Ook is de aanleg van onze bloementuin begonnen. Hiermee willen we samen met de kinderen mooie bossen bloemen voor de bewoners van de Amandelboom maken. Bloemen maken mensen blij en al helemaal als je wat ouder bent. Op die manier hebben we er een mooie verbinding bij in onze samenwerking met de bewoners van de Amandelboom. Helemaal in deze coronatijd missen we dit enorm. Normaalgesproken is er bijna wekelijks contact, en elke klas doet minimaal eenmaal per jaar iets samen met de bewoners. We hopen dat we dit na de zomervakantie weer op te pakken.

Daarnaast hebben we de door het kidsteam bedachte klimmuur bevestigd. Die wordt al fanatiek gebruikt door alle groepen. Mooi om te zien hoe een idee en wens vanuit de kinderen ook daadwerkelijk is uitgevoerd.

Ook zijn vlaggenmasten geplaatst en kunnen we daaraan op woensdag 7 april - bij de onthulling van ons nieuwe logo - de vlaggen in de wind laten wapperen. Aansluitend op de onthulling houden we een open dag voor nieuwe ouders. Aanmelden kan bij directie@fontein-kampen.nl. Natuurlijk zorgen we dat de rondleidingen corona-proof zijn. We laten graag zien wat voor een mooie, warme en sprankelende school we zijn.

Meer over De Fontein: www.fontein-kampen.nl .

Nieuwe bankjes voor De Fontein