Actie en Jeroen vd Vegt
Actie en Jeroen vd Vegt M. sleurink

Almere College 2021 Kerstactie voor Stichting Poen voor Jeroen!

Ingezonden Ingezonden

Vanwege verscherpte maatregelen door Corona moesten de kerstactiviteiten op het Almere College geannuleerd worden, de kerstmarkt en het traditionele kerstgala kon weer niet plaatsvinden voor achtereenvolgens het tweede jaar.

Stella van ‘t Zand, locatie VIA en Marianne Sleurink, locatie Marinus Postlaan sloegen de handen ineen om een last minute kerstactie op te zetten want de traditie om geld in te zamelen voor een goed doel mag niet verloren gaan!

Het goede doel is extra hartverwarmend dit jaar; stichting Poen voor Jeroen!, voor Kampenaren inmiddels niet onbekend.

Jeroen is stiefpapa van twee van onze leerlingen en strijd tegen een heftige vorm van MS waarbij stamceltherapie in Rusland de enige uitkomst is.

De leerlingen verkopen van 8 tm 15 december chocolade kerstkransen voor €7,50 waarbij €3,50 rechtstreeks naar het goede doel gaat. Banketbakkerij en lunchroom ‘d Uitschieter is sponsor van deze actie en was bereid om nog kort voor kerst de handen extra uit de mouwen te steken. U bent dus gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit chocolade kerstkrans.

Bestel en help Jeroen zijn droom waar te maken. Bestellen tegen contante betaling bij één van de Almere College leerlingen voor woensdag 15 december as. De krans wordt voor kerst bij u thuis afgeleverd door de leerlingen waar u besteld heeft.

POEN VOOR JEROEN; gewoon DOEN!

Afbeelding