Scholenlocatie IJsselmuiden
Scholenlocatie IJsselmuiden eigen foto

ChristenUnie op woningtour in IJsselmuiden

Ingezonden Ingezonden

Zaterdag heeft de ChristenUnie Kampen een tour in IJsselmuiden gemaakt. Jan Peter van der Sluis, Kees Posthumus, Henry de Jong en Jakob Hakvoort, allemaal woonachtig in IJsselmuiden waren aanwezig om de mogelijkheden van hun eigen dorp te bekijken. Deze rondrit is gemaakt om te laten zien dat de ChristenUnie woningbouw als één van de speerpunten ziet voor de komende jaren.

De ChristenUnie wil vaart maken met het bouwen. Het zelf bouwen waar andere partijen op doelen, moeten ze nog maar zien gebeuren. Een stem op de ChristenUnie is een stem op het mogelijk maken van wonen en leven voor jong en oud. Starters die betaalbaar hun eerste huis kunnen kopen zoals op Oosterholt-Noord of op de prachtige inbreidingslocatie bij de scholen in IJsselmuiden, waar de partij jong en oud graag ziet wonen in een prachtig hofje. De IJsselmuidenaren zouden graag meer snelheid willen maken met de locatie ‘Bakkerij’ en ‘Sonneberghkwartier’ en zullen daar de komende tijd steeds op blijven hameren.

De ChristenUnie wil naast bouwen en wonen in het dorp ook ruimte houden voor groen en recreatie, bijvoorbeeld door het prachtige Zoddepark, die momenteel gerenoveerd wordt. De ChristenUnie kiest voor doordacht bouwen en wonen, recreëren en ontspannen. 

Afbeelding
Gebedsgenezing en demonen uitdrijven ook aan de orde in Kampen, minister krijgt kamervragen over Tom De Wal en aanhang maar kan niet.. Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:34
Wethouder Boddeus ontvangt de felicitaties en een taart van Hilda Helmhout namens de lokale afdeling van de Fietsersbond.
Fietsersbond feliciteert gemeente Kampen Nieuws Ingezonden 23 mei, 15:21
Kloens biddend tijdens een actie in Sao Paulo
Evangelist Jelthe Kloens uit kampen terug uit Brazilie na 'succesvolle missiereis' met honderden bekeerlingen en wonderen Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:16