Afbeelding

RKDOS Turnen Dames gooit ook dit weekend weer hoge ogen

Ingezonden Ingezonden

RKDOS zet goede resultaten neer in Beekbergen

Afgelopen weekend hadden de jeugd meiden van de 3e divisie wedstrijden in Beekbergen.

Nathalie van Ingen, Silje van Bloois, Annelin Woord en Linh Hommes turnden hun eerste wedstrijd na de corona periode. Best spannend, hoewel er geen druk op zat voor een plaatsing wilden de meiden wel het beste uit zichzelf halen.

De meiden begonnen op balk, er werd strak geturnd. Helaas moesten alle dames vroegtijdig de balk een keer verlaten. Silje heeft een prachtig nieuw element geturnd op balk de flikflak tot rijzit. Daarna gingen de dames door naar vloer waar Nathalie voor het eerst een prachtige Arabier flikflak schroef turnde en ook nog eens een nieuwe wisselspagaat serie. Ook Linh, Annelin en Silje turnden voor het eerst een mooie Arabier flikflak streksalto. Alle dames turnden een mooie vloeroefening. Op naar sprong, en dit ging erg goed. Linh behaalde hier zelfs een 3e plek en Nathalie behaalde hier plek 4 en sprong voor het eerst op de wedstrijd een half in heel uit. Op naar het laatste toestel alweer, dit was brug. Hier hebben alle meiden een stabiele oefening laten zien zonder grote fouten.

Dit was goed voor een 4e plaats voor Nathalie, 11e plaats voor Annelin, 13e plaats voor Linh en een 20e plaats voor Silje

Afbeelding
Afbeelding
Fotograaf, organist, verslaggever en voorganger na het ochtendgebed in de Bovenkerk
Landelijke aandacht voor wekelijks ochtendgebed in Kamper Bovenkerk Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Hihoptalent gepresenteerd in 't Ukien tijdens Verse Jam Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Glasbedrijven herstellen voor KWF kosteloos vernielde gedenkplaten Algemeen 5 uur geleden