Impressie van de Vrije ruimte
Impressie van de Vrije ruimte

Open huis in de Vrije ruimte

· leestijd 1 minuut Ingezonden Ingezonden

Op zaterdag 16 April opent de Vrije ruimte haar deuren. Iedereen is welkom van 11 tot 16 uur, om te komen kijken en kennis te maken met ons en de ruimte te ervaren. We willen de Lente verwelkomen en een feestje geven in de vorm van een Potluck. Als je wilt kan je iets lekkers maken en meenemen voor  de Potluck en ook je muziek instrument.  Er is gelegenheid om te knutselen en schilderen deze dag.

De Vrije ruimte is sinds kort gestart door Sasja IJmker en Lydia Roelofsen. Dit initiatief ontving een bijdrage van het Heropeningsfonds Kampen.

Sasja deed de opleiding aan Da a Luz Midwifery school in Orgiva, Spanje.  Ze geeft op dit moment Vrouwencirkels in de Vrije ruimte. Lydia deed Autonoom aan de Kunstacademie in Kampen en later de docentenopleiding aan de AHK. Ze bied op dit moment het Schilderatelier voor kinderen aan. In de Vrije ruimte is plek voor andere initiatieven. Er zijn dagdelen beschikbaar. Ben je benieuwd? Kom ook naar de Vrije ruimte op zaterdag 16 April.

De Vrije ruimte presenteert

Dinsdag 12 April, 15:30- 17 uur. Workshop; Maak je eigen protest poster kunst.                                                     Elke woensdag: 9:30- 12 uur: Open Atelier voor iedereen die zelf dingen wil maken.                                            Elke  Donderdag: 15:30- 17 uur. Schilderatelier voor Kinderen.                                                                        Elke Vrijdag: 13 uur- 14:30 Schilderatelier voor Kinderen.    Donderdag 21 April: 15:30- 17 uur. De Kleine Drukkerij, grafische technieken voor kinderen.                        Donderdag 12 Mei: 10- 11 uur. Ouder & Kind atelier, vanaf 1,5 jaar.                                                                     Vrijdag 13 Mei: 19:30- 22 uur. Vrouwencirkel.

Wil je je aanmelden voor de Vrouwencirkel of een workshop? Of heb je vragen en wil je meer weten over het programma van deze maand in de Vrije ruimte? Dan kun je contact opnemen met Sasja: 06-39016453 Lydia: 06-19736056.

Kom op zaterdag 16 April in de Vrije ruimte om de sfeer te proeven. De Vrije ruimte in Cultuurbroedplaats Het Werk aan de Zandbergstraat 2 in IJsselmuiden.